Matalalentoa

Eilen tunnelmat talossa olivat vähän maassa. Huonosti nukuttu yö, tyhjyyttään ammottava jääkaappi ja kaksi jatkuvasti riitelevää lapsukaista yhdistettynä epätoivoiselta tuntuvaan tavaramäärään sekä herkästi turhautuvaan pakkaajaan. No, voitte kuvitella.

Iltaa kohti fiilis onneksi hieman parani. Sain mieheltä puhelimessa sekä hyviä että huonoja pakkausneuvoja. Huonommat olivat luokkaa: ”No pakkaa vaikka ne leikkuuveitset.” Mielessä kirkastui kuitenkin se ajatus, että nyt pitää keskittyä olennaiseen. Kun muuttoauto on lähtenyt, on aikaa miettiä, mitä tehdään jäljelle jääneille tavaroille.

Tarkoitus on, että suurimmat huonekalut jäävät Suomeen lastenhuoneiden kalusteita, muutamaa valaisinta, paria pikkupöytää ja ruokapöydän tuoleja lukuun ottamatta. Mutta juuri ne pikkutavarat aiheuttavat eniten päänvaivaa. Varsinkin miehen tavarat ja vaatteet. Omiani olen aika surutta laittanut kiertoon tai jopa roskiin, mutta eihän sitä toisen tavaroita osaa.

pino

Kaaosta hallitakseni rajasin tyttöjen makuuhuoneeseen nurkkauksen pakatuille laatikoille. Olen järjestyksen ihminen, joten jo pelkkä laatikoiden kasaaminen nätteihin pinoihin tuo vähän lohtua. Samalla on helpompi hahmottaa, kuinka paljon tavaraa pakettiauton perään mahtuu.

tyttöjentaidetta

Tytöille annoin tehtäväksi lajitella piirustuksiaan ja askartelujaan. Hienoimmista kootaan kansio muistojen laatikkoon. Materiaalia ainakin on kiitettävästi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s