Lomalla viimeinkin

Viimeinen työpäivä. Olen ollut yli kymmenen vuotta samassa työpaikassa. Toki välillä vanhempainvapaalla ja lyhyen pätkän toisella työnantajalla. Aamulla työmatkalla mietin, ajankohan tätä tietä enää. Piti katsoa maisemat oikein tarkkaan. Päivän päätteksi saattoi autolle kävellessä pari kyyneltä tipahtaa silmäkulmasta. Viimeistä työpäivää ja uuden alkua on odotettu kovasti, mutta silti lähtiessä tuntui lähinnä epäuskoiselta: tässäkö tämä nyt oli. Eihän tämä vielä lopullinen irtiotto ollut, vuodenvaihteessa on vielä mahdollisuus palata.

läksiäiskukat2

Tytöilläkin oli viimeinen hoitopäivä. Nuorempi on ollut samalla perhepäivähoitajalla yksivuotispäivän tienoilta saakka. Tästä ihanasta ihmisestä on tullut kuin kolmas mummo meidän tytöille. Monesti sunnuntaina on jo ikävöity hoitotätiä, ja lomalta on aina lähdetty mielellään tuttuun hoitopaikkaan. Kotiin ei ole lähdetty ilman suukkoja ja halauksia.

läksiäiskukat

Kalenteri oli heräteosotos kirjakaupasta. Kotiäidin kalenteriin on hyvä merkitä tärkeitä päivämääriä. Kaunis kukkakimppu tuli läksiäislahjaksi lähimmiltä työkavereilta. Moni kävi halaamassa ja toivotti hyvät jatkot. Sitä samaa teille kaikille! Mahtavaa lomaa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s