Pieniä pettymyksiä

Muuttokuorma lähti maanantaina. Ei muuten mennyt ihan niinkuin suunniteltiin. Auto oli odotettua pienempi, eikä kaikki mahtunut kyytiin. Maalaamani tuolit jäivät kyydistä, ja paljon muitakin juttuja täytyi jättää. Kallein (materialistinen) aarteeni Octo-valaisin nököttää edelleen olohuoneessa. Aluksi harmitti niin vietävästi, nyt jo vähän vähemmän. Tyttöjen tavaroista saatiin onneksi mukaan tärkeimmät. Grilli nostettiin pakettiauton katolle. Nähtäväksi jää, onko se siellä vielä 3000 km myöhemmin.
lamppu1
Mitä tästä opimme? Seuraavalla kerralla varmistan käytettävissä olevan tilan vielä toiseen ja kolmanteenkin kertaan. Ja ehkä hoidan kyydin järjestäminen ihan itse. Silloin syyllinen löytyy peilistä, jos kaikki ei mene niin kuin piti.
lamppu3

Nyt on pari päivää vain lomailtu. On nukuttu pitkään ja touhuttu kaikkea mukavaa. Tytöt ovat käyneet uimassa varsin viileistä ilmoista huolimatta. Loppuviikosta lähdetään kyläilemään pohjoiseen ja ensi viikolla pidetään pienimuotoiset läksiäiset. Toivottavasti sää suosii. Pikku hiljaa alamme pakkailla laukkuja ja siivota kotia.

Mies vastaanottaa muuttokuorman huomenna, siitä se uusi koti alkaa muodostua. Uuden elämän aloittamisessa on ollut haasteita. Vieraassa maassa, vieraalla kielellä ei ole aina helppoa. Vaan sitähän kyllä osasimme jossain määrin odottaa.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Pieniä pettymyksiä

  1. Voi, tuo kuulostaa hyvältä, ehditte lomaillakin vielä! Sitä itsekin toivoin, mutta toisin kävi. Ihan piipussa mentiin talon luovutuksen kanssa viime metreille saakka, eikä olo ollut ainakaan levännyt ja rentoutunut lähdön koittaessa. Mutta voi surku, voin vain kuvitella pettymyksen määrän kotiin jääneiden tavaroiden kanssa! Mulla oli jo nielemistä siinä, kun tajusin, että uudessa kodissa (vaikka muuten ihana onkin) ei ollut yhtään paikkaa kattolampuille, jouduin siis ihan tarkoituksella jättämään omat aarteeni muiden hoiviin. Nyt täällä jo tovin olleena tajuaa, kuinka suuri merkitys omilla tavaroilla on kotiutumisen kanssa. Vaikkakin on saanut kaikenlaista uutta jo tännekin hankkia. Tuossa vaiheessa aloin ainakin itse olla suht herkillä, pienempikin vastoinkäyminen tuntui aika megalta. Mutta nyt nauttikaahan viimeisistä Suomen päivistä! Mielenkiinnolla täällä seurailen teidän muuttoa ja kotiutumista uuteen!

    Tykkää

  2. Onneksi hoksasin varata aikaa tähän väliin. On ollut ihan mukava hetken aikaa rentoutua. Hermot on olleet kireällä puolin ja toisin viimeiset kuukaudet. Nyt olo on kuin eri ihmisellä, kun ei joka aamu tarvitse herätä viideltä töihinlähtöä varten. Täytyy nostaa hattua ihmisille, jotka pyörittävät arkea yksin ihan vakituisesti. Ei ole ihan helppoa. Nyt onneksi pahin on takana, vaikka kaikenlaista puuhaa ja järjestelyä on vielä tehtävänä. Viimeinen koitos on sitten viikon päästä, kun pitää saada koko porukka ajoissa klo 6 aamulla lähtevään koneeseen. :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s