Täällä taas!

Reilun viikon hiljaisuus on ohi, nettiyhteys pelaa!

Viikko on kulunut nopeasti asioita hoitaessa. Eilen kävimme lähikoululla juttelemassa esikoisen kouluasioista. Saksassahan koulu alkaa yleensä 6-vuotiaana. Täällä Baijerissa 30.9. jälkeen syntyneet saavat kuitenkin valita, aloittavatko koulun vasta seuraavana syksynä. Meidän esikoinen on tietysti syntynyt pari viikkoa ennen tätä maagista rajaa. Saimme onneksi toivomaamme lykkäystä koulun aloitukseen. Lisäksi ystävällinen rehtori lupasi kysellä tarhapaikkaa lähipäiväkodeista.

Myös koti alkaa pikku hiljaa olla järjestyksessä. Mies oli osannut valita meille tosi kivan asunnon. Tai sanotaanko, että hän oli onnistunut hurmaamaan oikean vuokraemännän. Täällä kun asunnon saaminen ei ole helpoimmasta päästä. Vaikka makuuhuoneita on vain kaksi, on tilaa kuitenkin reilusti. Valkoisissa seinissä ja vaaleissa lattioissa ei ole valittamista. Tykkään! Vielä kun tämä norsulauma oppisi kävelemään äänettömämmin. Kerrostalossa kantapäiden kopina lattiaan kaikuu aika mukavasti…

Hylly2Hylly1

Mutta nyt tämä iloinen kotiäiti siirtyy takaisin keittiön puolelle sämpylätaikinan pariin. Jospa nuo pienet unikeotkin pikku hiljaa heräilevät.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Täällä taas!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s