Säikähdyksiä

Meidän pikkuneiti säikäytti sunnuntai-iltana oikein kunnolla. Pari tuntia kaupungilla kuumassa ilmassa ja auringonpaisteessa sai ilmeisesti tyttösen lämmönsäätelyn sekaisin. Yksi yö istuttiin kylpyammeessa viilentämässä kuumana hehkuvaa ja pahoivoivaa pientä. Maanantai-aamuna käytiin mutka sairaalassa, josta meidät ohjattiin lastenlääkärin vastaanotolle. Lääkäri ei todennut mitään hälyttävää. Saatiin reseptit kuumetta alentaviin lääkkeisiin ja ohjeen mennä uudestaan, jos tilanne ei helpotu. Kuume laski onneksi nopeasti ja nyt meidän pikkuneiti alkaa olla taas oma itsensä. Ruoka maistuu vielä hieman huonosti, mutta juomaa menee kiitettävästi.

Meidän lapset ovat aina olleet terveitä ja sairasteelleet hyvin vähän. Näissä yllättäen tulevissa tilanteissa tuntee itsensä todella avuttomaksi. Onneksi apua saa tarvittaessa. Ainakin tiedän mihin suuntaamme, jos vielä on tarvetta lastenlääkärille!

thingsaregettingworse

Viime viikonloppu saattoi olla viimeinen, kun lämpötila kohoaa yli kolmenkymmenen. Toivotaan ainakin niin. Muuten tämä perhe pysyttelee tulevat päivät tiiviisti sisätiloissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s