Tarkkaan rajattu

Tarkkaan rajatut otokset ovat meidän eteisestä. Kodin käyntikortista. Huoneesta joka on samankokoinen kuin keittiömme. Tilasta, jossa ajelehtii sekalainen seurakunta avaimia, kenkiä, takkeja, laukkuja, sateenvarjoja, pyöräilykypäriä, uimarenkaita — you name it. Kodin keskipisteestä, jossa ei ole yhtään ikkunaa, mutta niiden sijaan 6 ovea.

eteinen2

Koska tilassa ei ole ikkunoita, on se suurimman osan päivää hämärä. Valosarja kirkkaassa lasipullossa toimittaa pöytälampun virkaa ja tuo vähän tunnelmavaloa. Pullo on löytö Depotista. Näitä minulla onkin jo kaksi, toinen on ruskea ja löytyy olohuoneesta.

EteinenCollage

Huoneen sisustaminen on vielä alkutekijöissään. Ulko-oven vierestä löytyvän vaaterekin lisäksi tilassa on vain pieni lokerohyllykkö (ja ne edellä mainitut, kuvista rajatut romppeet). Yhdelle tyhjälle seinänpätkälle sopisi pari-kolme Muuton Dots-ripustinta. Juuri ne, joita en ottanut mukaan Suomen kodin eteisestä. Toiselle seinälle sopisi taulu tai pari. Lokerikko pitäisi vaihtaa kunnon lipastoon. Sinne saisi piiloon pipot, hanskat ja muut talvitamineet, joita täälläkin jossain vaiheessa tarvitaan. Mattokin olisi kiva.

eteinen9

Mutta toistaiseksi mennään näillä. Kaikki aikanaan, kuten mieheni sanoisi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s