Korkeanpaikankammoa

Eilen oli taas reissupäivä. Ja auton mittarissa mukavat + 32,5 astetta, kun suuntasimme ”luontoretkelle” Baijerin metsän kansallispuiston maisemiin, Wald Wipfel Wegille. En ole aikaisemmin tiennyt pelkääväni korkeita paikkoja, mutta tällä kyseisellä luontopolulla kuusten latvojen tasalla, parhaimmillaan 30 metrin korkeudessa, tuulen heilutellessa kävelysiltaa… Polvet kyllä hieman tutisivat. Kameraakin piti puristaa tavallista lujempaa, ettei se vain putoa.

wwwCollagewww4www1

Kotiin päätimme ajaa Passaun kautta. Tämä kolmen joen kaupunki näytti pikaisen silmäyksen perusteella oikein kivalta. Vierailu jäi valitettavan lyhyeksi sään muututtua dramaattisesti. Tunsin itseni lievästi sanottuna alipukeutuneeksi palellessani t-paidassa ja lyhyissä housuissa kovassa tuulessa.

www5

Ennen kotiinlähtöä poikkesimme karkkiostoksilla pienessä karkkikaupassa, jonne meidät houkutteli näyteikkunassa komeillut viinikumeista kasattu pitsa. Pitsa jäi edelleen kauppaan, mutta pussillinen karkkeja katosi parempiin suihin kotimatkan aikana. 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s