Hiljaiseloa

Ehkä olettekin huomanneet, että kirjoittelen yleensä mukavista ja positiivisista asioista. Kukapa niitä huonoja päiviä haluaisi muistella. Mutta se ei tarkoita sitä, etteikö niitäkin mahdu joukkoon. Joskus täälläkin sukset menevät totaalisesti ristiin, ilma on harmaa ja mieli maassa.

erdingCollage2

Ehkä blogi on tällä viikolla juuri sen takia ollut tavallista hiljaisempi. Kun niitä ilonaiheita on saanut oikein hakemalla hakea. Maanantaina viimeistenkin vieraiden lähdettyä iski ikävä ja haikeus. Oli niin kertakaikkisen mahtava viikko takana. Lisäksi nuorimmainen on kiukutellut oikein huolella. Eilinen hoitopäivä esimerkiksi jäi kokonaan väliin, kun en voinut jättää hirmuisten itkupotkuraivareiden jälkeen surkeana itkeskelevää tyttöä päiväkotiin. Kaiken kiukuttelun ja harmituksen lisäksi epätietoisuus jatkon suhteen vaivaa mieltä lähes koko ajan.

erding5

Huonoina hetkinä tuntuu, että olisin valmis pakkaamaan laukkuni ja lähtemään seuraavalla lennolla kohti Suomea. Mutta sitten on niitä kivoja hetkiä ja jopa kokonaisia päiviä, jolloin aurinko paistaa ja kaikki sujuu. Nytkin aurinko yrittää kurkistella pilven takaa. Jospa nämä fiilikset viikonloppua kohden paranisivat.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s