Eläimellistä menoa

popot1

Lapsethan tunnetusti tarvitsevat silloin tällöin uusia kenkiä ja vaatteita. Yleensä nämä hankinnat rokottavat rahapussia enemmän tai vähemmän. Mutta ei tällä kertaa. Nämä popot lähtivät mukaan alle viidellä eurolla Aldista. Hinnastaan huolimatta laadukkaan oloiset söpöstelykengät, joilla kyllä kelpaa tepastella kaupunki- ja kauppareissuilla. Ja todellakin pikkuneidin mieleen, koska hän halusi mennä nukkumaankin kengät jalassa.

popot2

Onpa muuten toisellakin omat pilkkukuosiset kenkänsä. Ne tilasin jo kesällä MilkyWalk nettikaupasta mukavalla aleprosentilla. Kenkien ostaminen voi olla tosi hankalaa, varsinkin jos lapsen jalka on tavallista kapeampi tai leveämpi. Usein halvemmissa kengissä pohjalliset on liimattu kiinni, jolloin sopivuuden tarkistaminen ei onnistu. Tykkään edellä mainitussa kaupassa siitä, että kenkiä voi etsiä lestin leveyden mukaan, ja sisämitat on ilmoitettu tarkasti.

popot3

Hassua kuinka samankin perheen lasten jalat voivat olla niin erimalliset. Meillä toisen jalka on kapea ja toisen pullea ja leveä. Onneksi kaikille löytyy kivoja kenkiä.

Aika herkut, vai mitä?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s