Lisää säilytystilaa

Eilisaamun reissumme ei suuntautunut aivan yhtä eksoottiseen kohteeseen kuin monesti aiemmin. Tällä kertaa hurautimme  lähimpään Ikeaan. Aamupalasämpylöiden jälkeen mies jäi puhumaan puhelimeen ja ajattelin, että kerrankin ehdin katsella rauhassa ympärilleni. No enpä ehtinyt –taaskaan. Tämän herran kanssa kaikki kauppareissut hoidetaan mahdollisimman nopeasti.

uuttaeteisessä1

Talvivaatteiden myötä olen kaivannut vaatesäilytykseen lisätilaa, joten vaatehuoneeseen ostimme yhden korihyllykön lisää. Ja eteiseen sain kauan kaipaamani lipaston. Jostain syystä huonekalujen kasaaminen on siirtynyt kokonaan minun vastuulleni, mutta eipä siinä mitään. Kaikille osille ja ruuveille löytyi paikka, eikä aikaakaan mennyt kovin montaa tuntia. Vaatehuoneen sisusten läpikäymiseen sen sijaan vierähti useampi tovi. Ja pienenä välitehtävänä piti laittaa yksi uusi printti kehyksiin.

uuttaeteisessä4uuttaeteisessä5

Eteisen kuvaaminen on haasteellista, koska tila on niin hämärä. Kuvien laadussa ei ole hurraamista. Ei voi kuitenkaan kuin ihmetellä, kuinka suuri vaikutus yhdellä lipastolla on koko tilaan. Piilottaahan se ihan kiitetävän määrän irtotavaraa, joten siivo ainakin on parempi.

uuttaeteisessä6

Ikean reissut on ilmeisesti vähäksi aikaa tehty. Ainakin miehen mielestä. Koti on kuulemma valmis, eikä mitään uutta tarvita. Niinpä niin, uskoo ken tahtoo.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Lisää säilytystilaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s