Sata lasissa

Pää pursuaa ideoita puuhelmien käyttöön. Helmet loppuivat tietenkin jo alkuunsa. Kun jostain innostun, heittäydyn hommaan aina sata lasissa ja valmista pitäisi tulla heti. Nyt täytyy kuitenkin jaksaa odottaa maanantaihin, ennen kuin pääsen tyhjentämään rautakaupan helmihyllyt. Ystävät ja rakkaat siellä Suomessa, toivottavasti tykkäätte helmistä…

uusipyöräCollage1

Nuorimmaiselta otettiin tänään pyörästä apurattaat pois. Taas todettiin se, että tytöt ovat monessa asiassa kuin yö ja päivä. Siinä missä esikoinen keskittyi polkemisen sijasta huutamiseen, alkoi nuorempi vain polkea eikä muutaman sadan metrin päästä tarvinnut varmistajaa enää ollenkaan.

Juniori lähti isänsä kanssa vielä iltalenkille. Vähän ajan päästä soi ovipuhelin, mies pyysi hakemaan tytön alhaalta. Oli kuulemma sattunut pieni vahinko. Minä tietenkin ryntäsin heti alakertaan kuvitellen, että tytöllä on vähintään naama verillä. Mitä vielä, siellä se iloisena hymyili alaoven takana. Vähän haisevana vain. Pyörä oli pellonlaitaa ajessa lähtenyt kaartamaan ojaan ja sinne tyttö oli kellahtanut, tuoreeltaan levitetyn lehmänlannan päälle. Vielä siis pitää oppia jarruttamaan.

uusipyöräCollage

Kelit eivät sentään ihan näin kesäiset enää ole. Kuvat on otettu syyskuussa pyöränostopäivänä.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Sata lasissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s