Lunta!

Lumista lauantai-iltaa! Täälläkin on nimittäin vihdoin lunta. Yöllä oli satanut kunnolla ja aamulla herätessä maa oli valkoinen. Eihän sitä vielä paljon ole, mutta kuitenkin.

lunta1lunta3lunta2

Isosisko lähti isän kanssa vaateostoksille ja me jäimme pikkusiskon kanssa kotiin. Uloslähtöön ei neitiä tarvinnut kovin kauaa houkutella. Omalla pihalla yritimme ensin tehdä lumiukkoa, mutta eihän siitä mitään tullut. Lumi oli liian kuivaa lumipallojen pyörittelyyn. Sen jälkeen suuntasimme läheiselle mäelle, jossa olikin jo väkeä mäenlaskupuuhissa. Meiltä  pulkat ja liukurit täältä tietenkin puuttuvat, mutta se ei paljon menoa hidastanut. Voi sitä heittäytymisen, pyörimisen, konttaamisen ja kaikenlaisen maassa möyryämisen määrää. Kyllä lapsen riemua on ihana seurata.

Nuorimmaisen kanssa tulee oltua kotosalla jatkossa entistä enemmän. Esikoisella on hoitopäivien aikana omia menojaan, eskaria, kielikoulua ja retkiä, jolloin nuoremman pitäisi jäädä päiväkotiin itsekseen. Se ei ole oikein lähtenyt sujumaan toivotulla tavalla, joten päätimme helpottaa pienen elämää ja olemme ainakin eskaripäivät kotona.

Mahtavaa viikonlopun jatkoa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s