Jumissa

iloa

Lyhyen bloggaushistoriani ensimmäinen pienimuotoinen kriisi. Sanainen arkkuni tuntuu olevan pahemman kerran jumissa. Mitä ihmettä tänne oikein kirjoittaisi? Säästä, vaikka se niin mahtava juuri tälläkin hetkellä on, ei viitsi koko ajan kirjoittaa. Eikä täällä meidän arjessa taas vaihteeksi tunnu tapahtuvan yhtään mitään. Jos ei lasketa sitä, että ollaan lähes koko perhe oltu mahataudissa. Anteeksi vain mielikuvasta. Arjen ja pyykkikoneen pyörittämisen lomassa tuntuu olevan haastavaa keksiä mitään järkevää sanottavaa. Tai sitten olen tavallisen tapaani aivan liian kriittinen itseäni kohtaan. Lupaan parantaa tapani.

Eiköhän tämä tästä taas iloksi muutu. Kiitos, että olette jaksaneet käydä kurkkimassa kuulumisia!

Mainokset

8 kommenttia artikkeliin ”Jumissa

  1. Tämä olo tulee kaikille bloggareille joskus. Parasta on silloin vaan odottaa inspiraation iskemistä, ei yrittää väkisin vääntää. Jotkut kuulema tekee etukäteen valmiiksi pahanpäivän postauksia, mutta itse en ole oikein moisesta ikinä innostunut…

    Tykkää

  2. Hei, kirjoita niistä arjen ihan pienistä asioista, mitkä ovat erilaisia siellä. Suomalaiselle lukijalle esimerkiksi saksalaisesta kaupasta löytyvät tuotteet, televisio-ohjelmat, Saksan uutiset, erilaiset käytännöt yms. ovat tosi kiinnostavaa luettavaa. Myös vaikka kasvillisuus, säätilat, tapakulttuuri kiinnostavat. Tällaiset pienet asiat ja eroavaisuudet.

    Tykkää

  3. Kiitos vinkeistä! Näille asioille jotenkin sokeutuu, kun ne ovat itselle niin jokapäiväisiä. Saksalaisista televisio-ohjelmista en kyllä osaa sanoa mitään, kun meillä ei ole telkkaria ja pitkälti tulee seurattua uutisia Saksasta Suomen kautta (kielimuuri). Katsotaan mitä tässä tässä keksitään! Laskiaisen vietosta ainakin on tulossa juttua pikapuoliin. :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s