Tupa täynnä

Viime viikolla nämä 95 m², joita kodiksikin kutsutaan, olivat täynnä elämää, kun veljeni perhe oli vierailulla maanantaista perjantaihin. Neljästä alle kouluikäisestä lähtee toden totta enemmän ääntä kuin kahdesta. Mutta kylläpä tähän maailmaan ääntä mahtuu!

manufactumCollage2manufactum5manufactumCollage4

Sekin tuli todettua, että liikkuminen kahdeksan hengen porukalla on haastavampaa kuin neljään pekkaan. Koko joukolla käytiinkin lopulta ainostaan Erdingin keskustassa ja muuten lapsenvahtivuorot jaettiin aikuisten kesken. Oli kuitenkin mukavaa vain viettää aikaa yhdessä, enkä usko että lapsetkaan kaipasivat serkkujen kanssa leikkimistä kummempaa puuhaa. Muutama tunti riehumista paikallisessa sisäleikkipuistossa taisi olla ihan riittävä elämys tällä kertaa.

manufactumCollage3manufactum10

Yhden päivän vietimme veljen vaimon kanssa Münchenissä kävellen ja shoppaillen. Kuvat ovat tavaratalosta nimeltä Manufactum osoitteessa Dienerstraße 12. En oikein osaa kuvata kaupan tunnelmaa muuten kuin että se oli erilainen. Kuin vierailu menneeseen aikaan. Sekä tuotteet että niiden esillepano poikkesivat totutusta. Tähän tavarataloon ihastuimme molemmat.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s