Chiemsee

Lomat on tällä erää lomailtu ja pikku hiljaa palattu arjen rutiineihin. Oli mukava viikko! Oltiin tuntikausia leikkipuistossa ja käytiin leffassa. Illalla ei ollut kiire nukkumaan ja aamulla sai nukkua hetken pitempään. Eikä tarvinnut joka ikinen aamu väsätä eväitä päiväkotiin.

chiemsee6

Loman lopettajaisiksi teimme päiväreissun Chiemsee-järvelle, joka on saattanut jo vilahtaa jossain vuorelta otetussa kuvassa. Aurinko paistoi ja ilma oli lämmin, siis täydellinen  päivä pienelle saarihyppelylle. Laivaan noustiin Prien am Chiemseen satamassa. Ensimmäinen välietapi oli järven kolmesta saaresta suurin, Herreninsel. Sieltä löytyy taas yksi Baijerin kuningas Ludvig II palatseista. Hurautimme hevoskyydillä palatsin pihalle, söimme ylihintaiset ja ylikypsät brezenit ja jatkoimme matkaa. Opastetun kierroksen jätimme palatsiyliannostuksen välttämiseksi suosiolla väliin.

ChiemseeCollagechiemsee5chiemsee10

Toinen saarista, Fraueninsel, sen sijaan olikin oikein viehättävä retkikohde. Koko saaren kiertävän kävelytien varrella oli muutamia ravintoloita, putiikkeja ja pikkukivipoukamia. Ja lisäksi kauniit maisemat järvelle. Tänne olisi joku kaunis kesäpäivä mukava palata.

ChiemseeCollage2Chiemsee ♥

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s