Erilainen päivä

Kesäkuun viimeistä viikkoa viedään. Mukava juhannusviikonloppu takana päin. Matkalaukut on pakattu ja kaikki alkaa olla lähtövalmiina. Tänään piti siivota ja järjestellä paikkoja sekä kiikuttaa vielä pari pakettia postiin. Kunnes kahdentoista jälkeen tuli viesti, että esikoinen pitää hakea heti päiväkodista.

kipsiCollage

Tyttö oli tippunut keinusta kovassa vauhdissa ja satuttanut kätensä. Ranteen yläpuolella oli kovasti turvotusta ja käden liikuttaminen sattui. Hetken harkitsin lastensairaalan päivystykseen lähtöä, mutta pitkän matkan takia päädyinkin omalle lastenlääkärille. Hän ohjasi meidät eteenpäin ortopedin vastaanotolle, jossa käsi kuvattiin. Ikuisuudelta tuntuneen, lähes kolmen tunnin odotuksen jälkeen pääsimme lääkärin puheille. Molemmissa oikean kyynärvarren luissa oli murtumat ja käsi kipsattiin ranteesta olkapäähän saakka.

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Olisin tietysti toivonut, että viimeinen varsinainen hoitopäivä olisi päättynyt mukavammmissa merkeissä. Huomenna käymme vielä aamulla päiväkodilla, jossa tytöille järjestetään pienimuotoinen läksiäisjuhla. Juhlansa on meidän tapaturmapotilas kyllä ansainutkin, niin reippaasti hän jaksoi tsempata koko pitkän päivän.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Erilainen päivä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s